ODLIČAN PORODIČNI SUV: SA VAMA U SREDIŠTU

MAZDA CX-5 2022

SPREMAN ZA SVE PUTEVE KOJE ODABERETE

Čista lepota iznutra i spolja, sa dovoljno prostora za celu porodicu i odličnom voznom dinamikom. Bez obzira na to gde vas život odvede, Mazda CX-5 je spremna da vam se pridruži. Sada dostupna u tri posebna izdanja sa individualnim dizajnerskim funkcijama unutrašnjosti i spoljašnosti koje odgovaraju vašem stilu života.

Mazda CX5 2022

DIZAJNIRANA DA OSTAVI UTISAK

Osvežen dizajn KODO budi vozača u vama svaki put kada ga vidite. Svaki detalj naglašava celokupan osećaj snage i prefinjenosti – pozivajući vas da sednete za volan i vozite.

Title

SVA UDOBNOST KOJA VAM JE POTREBNA

Dobro došli na mesto potpunog opuštanja. Tiši putnički prostor eliminiše buku sa puta, dok kombinacije boja i visok nivo japanske majstorske izrade doprinose osećaju smirenosti.

ISTINSKI DOŽIVLJAJ VOŽNJE

Uživajte u beskompromisnoj vožnji. Novopredstavljene opcije MAZDA Intelligent Drive Select i Off-road način vožnje sve izazove pretvaraju u zabavnu avanturu, dok poboljšano rukovanje i stabilnost jačaju vašu ljubav prema vožnji u svim situacijama.

OBLIKOVANA KAKO BI ODGOVARALA VAŠEM STILU ŽIVOTA

TAKUMI PLUS
HOMURA PLUS
NEWGROUND

ODRAZ STILA

Prefinjena, elegantna spoljašnost dovodi dizajn KODO na novi nivo, ističući Mazdu CX-5 Takumi Plus 2022 gde god krenuli. Luksuzna unutrašnjost u čijem je središtu čovek mesto je za unutrašnji mir, dok su prostor i veličina upravo pravih dimenzija za avanturu sa porodicom.

DINAMIČKE PERFORMANSE, ZABAVA U VOŽNJI

Savršen saputnik onima koje u životu vodi strast. Prefinjen, sportskiji izgled upotpunjen elegantnim dizajnom crne spoljašnosti uz crvene istaknute detalje u unutrašnjosti i odlične vozne karakteristike Mazdi CX-5 2022 Homura Plus omogućuju svestranost koja vam je potrebna kako biste u potpunosti uživali u vožnji u svim situacijama.

AVANTURA ZA SVE PUTNIKE

Duga putovanja mogu biti najzabavniji izleti uz Mazdu CX-5 2022 Newground. Japanski dizajn, prostrana unutrašnjost i jednostavan prtljažni prostor – sve ono što inspiriše avanturistu u vama da sednete za volan i uživate u dinamičkim performansama i odličnoj upravljivosti vozila gde god krenuli.

ZATRAŽITE PONUDU