O NAMA

AUTO KUĆA ALFA

Auto kuća Alfa je osnovana davne 1996. godine, koja je svoju karijeru započela sa prodajom automobila.
Vremenom se uz prodaju automobila razvijao servis, limarija, tehnički pregled, osiguranje i registracija dok se celina nije zaokružila i danas imamo „SVE NA JEDNOM MESTU“.
Danas je Alfa jedan od zvaničnih uvoznika i distributera velikog japanskog brenda MAZDA. Mazda je prestižan japanski brend, koji u Srbiji postaje sve više zastupljen. Opravdavajući želje i potrebe svojih korisnika, Mazda je postala premium brend koji je počeo da se upoređuje sa renomiranim proizvođačima.

Takođe, imamo odličnu saradnju i sa drugim auto kućama, kako iz putničkog, tako i iz teretnog programa. Iz tog razloga, sa ponosom možemo da kažemo da ispunjavamo svačije želje.

2016. godine, vlasnici Auto kuće Alfa su pokrenuli novi projekat: izgradnja novog poslovnog prostora i novog prodajnog salona po Mazdinim standardima. Novi objekat prostire se na 715 kvadratnih metara i zajedno sa ovlašćenim servisom čini moderan auto salon, uređen po svim standardima poznatog premium brenda. Ovim poduhvatom je ulepšan ovaj deo grada i stvorena prijatnija atmosfera za rad kao i uslovi za bolje poslovanje. Auto kuća Alfa može sa ponosom da vam predstavi svoj tim, koji karakteriše visok nivo profesionalizma, ljubaznost i preciznost – dođite da nas upoznate!

Mazda logo

POGLEDAJTE OTVARANJE NOVOG SALONA